Enklereliv.no

Heisann Sveisann! Nå har jeg endelig fått til en konkurranse til dere! Det er dette jeg har jobbet og styret fært med! Jeg skål nå anbefale noen ting og dere skal så stikke innom din nærmeste "enklere liv" butikk. Senere skal jeg fortelle hva konkurransen går ut på! Så følg med!

Enklereliv er en butikk som har mange smarte saker og ting! Jeg har en telefon som man kan få kjøpt der! Nemlig min kjære "Doro" !!

Dette er den fantastiske katalogen:)
Den nye sommerkatalogen!

Hehe litt hår In the backround!! Men men det er over 40 NYE produkter!!! Yey!! I know dere elsker meg og min konkurranse!

ORDENSMAPPE

Denne smarte mappen brettes utover og er en fin arbeidsplass. Når du er ferdig legger du bare papirer, brev, penner, Enklereliv katalogen og kalkulatorer og slike ting i all sin prakt! Inn i ordensmappe lommene og bretter ordensmappen sammen og du har alt på ett sted! Sammenbrette tar ikke ordensmappen mere plass en en A4 bok! Den gjør det enkelt for deg å holde orden, pakke sammen papirene og enkelt ta dem med deg:-)

TRILLEBAG MED UTFELLBART SETE!

Smart right??

ROYAL SHOPPER

Denne trillebaggen har kjempebrae hjul! Har testet den ut, siden vi har slik hjemme! Denne Anbefales av min familie og Enklereliv.no

TELESKOPISK KAMERAHOLDER!!

Smart??

KLOKKER 1 OG 2

Og så denne...

Det dere må gjøre er å like "bentetrine" på Facebook! Og så komentere i komentarfeltet med en link til de 2 prodektene du ønsker deg!! LYKKE TIL
-bentetrine<3

Én kommentar

Petronella

03.09.2012 kl.20:52

ÅÅÅÅ, klaarer ikke bestemme meg!

Hørte foresten at du skulle flytte!

Hvor skal du flytte hen? Du burde flytte hit til Aukra!!!

Det er kjempe fint her!!!!!

Skriv en ny kommentar

bentetrinee

bentetrinee

16, Agdenes

ho ho, æ komme fra HEMMELIG, men bor nå i Aukra, æ trives jo her da. FOLLOW ME AT THIS BLOG, OR NOT<3

Kategorier

Arkiv

hits